CLASA PREGATITOARE Dezvoltare Personala

Descriere

Dezvoltarea personala - un moft sau un "must"?

Parintii din toata lumea se tin de mana mai mult ca oricand cu scopul de a da aripi copiilor lor pentru ca sunt mai constienti de rolul pe care il au in dezvoltarea emotionala a minunilor lor. Ei isi doresc mai mult decat orice copii fericiti.
Autoarea Andreea Mihaela Stan este convinsa ca "fericirea inseamna sanatatea emotiilor". Daca vrei un copil sanatos emotional, invita-l sa faca primii pasi in dezvoltarea emotionala exersand pe "Caietul de Dezvoltare Personala" pe care ti-l propunem pentru CLASA PREGATITOARE. Prin jocuri pentru sanatatea mintii, trupului si sufletului vei gasi tot ce ai nevoie pentru joaca si educatia copilului tau!
Totul intr-un caiet de 44 de pagini recomandat tuturor cadrelor didactice preocupate de inteligenta emotionala a copiilor carora le deschid aripile.

Despre autor:
Andreea Mihaela Stan este autoarea conceptului de dezvoltare emotionala "Zana Norilor" (marca inregistrata) si a cartii "Povestile Norilor" 
http://zananorilor.ro/ 
O puteti asculta la Radio Romania Junior ca realizator al emisiunii pentru copii si parinti "Povestile Norilor".

Caiet special realizat pentru clasa pregatitoare in conformitate cu programa scolara aprobata prin OMECTS 3656/29.03.2012  .

Format A4, 44 de pagini color ilustrate si realizate la cel mai inalt nivel calitativ.

 

Copilul tau merita tot ce-i mai bun!

Disponibilitate:
Stoc Epuizat
Cod produs:
Carte
7,00lei