Despre noi


Pe piaţa de manuale şcolare - ciclul primar - "Editura Ana 2000" redenumita "Editura Marcela Peneș" este din anul 1998. Cu experinţa dobândită în producţia de manuale şi lucrări şcolare am participat la licitaţiile organizate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, având ca autor pe doamna Marcela Peneş - câştigătoarea primului ABECEDAR - licitat de Banca Mondială pentru învăţământul primar.
Lucările editurii noastre se adresează atât eleviilor cât şi cadrelor didactice şi aprecierile pe care le primim de la dascăli şi elevi ne susţin în munca pe care o facem. Mare parte din lucrările editate au fost propuse de cadrele didactice ca opţionale şi sunt în conformitate cu programa şcolară. În anul 2006 - februarie - s-au licitat manualele de clasa a IV-a, iar editura noatră a fost declarată câştigătoare la toate disciplinele:

* Limba şi Literatura Română
* Matematică
* Istorie
* Ştiinţe ale Naturii
* Educaţie Civică
* Geografie
* Muzică

şi a avut din teritoriu comenzi de peste 30% din totalul şcolarilor clasei a IV-a.
Lucrările editurii se adresează învăţământului preşcolar (grupa pregătitoare) şi celui primar având peste 120 de titluri pe oferta proprie. Proiectele noastre viitoare, vizează păstrarea poziţiei noastre pe piaţa de manuale şi auxiliare şcolare, dar şi lansarea de lucrări ale autorilor români cu adresabilitate clasele I - IV în ediţii de lux.

Vă asteptăm să ne cunoaşteţi noile apariţii editoriale şi vă considerăm prietenii nostri - CITITORII !